ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ MEILLAND

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ MEILLAND


 

Meilland: Ποιοι είμαστε;

Από το 1867, η απλή προτροπή του σήματος Meilland αποτελεί εγγύηση ποιότητας και προκαλεί γαλλική ομορφιά, άρωμα και «τέχνη de vivre».

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Δημιουργός και Παραγωγός τριαντάφυλλων

Meilland είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγους τριαντάφυλλιων από τα τέλη του 19ου αιώνα. Από την άλλη πλευρά, η Meilland είναι ο πιο βραβευμένος δημιουργός, συνεχίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο μια παράδοση δημιουργικότητας και καινοτομίας, προτείνωντας αυξανόμενα ανθεκτικά και αρωματικά τριαντάφυλλα.

Για το λόγο αυτό, το ερευνητικό προσωπικό της MEILLAND εκτελεί καθημερινά μεταξύ 5.000 και 8.000 δοκιμες και από 100.000 έως 120.000 άνθη που γονιμοποιούνται χειροκίνητα μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου. Μόλις οι καρποί συγκομιστούν και οι σπόροι επιλεγμένοι και σπαρμένοι, περίπου 250.000 σπορόφυτα είναι αντικείμενο μιας πολύ αυστηρής επιλογής, που διαρκεί από 8 έως 10 χρόνια.

Οι επιλεγμένες ποικιλίες δοκιμάζονται έπειτα σε 15 δοκιμαστικές θέσεις. Αυτοί οι ιδιωτικοί χώροι διανέμονται σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη. Τέλος, μόνο δώδεκα ποικιλίες θα διατίθενται στην αγορά κάθε χρόνο.

Η ποικιλία Meilland εγγυάται την αυθεντικότητα του τριαντάφυλλου και την ανώτερη ποιότητα στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 Όλα τα τριαντάφυλλα μας είναι εγγυημένα πρώτης επιλογής, με 3 κλαδιά ή περισσότερα (2 για φυτά αναρρίχησης) και ανώτερη ποιότητα σε σύγκριση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι τεχνικές παραγωγής μας προάγουν επίσης την καλύτερη αντοχή στα ψυχρά και ασβεστολιθικά εδάφη.