Sansevieria 'Star Canary'

Sansevieria 'Star Canary'

Διάμετρος γλάστρας: 9 εκατοστά

Sansevieria 'Star Canary'

Ένα γοητευτικό χυμώδες φυτό με πολύ ενδιαφέρον χρώμα, το χρώμα του «Star Canary» είναι πραγματικά μοναδικό. Το διακριτικό, ζουμερό κίτρινο χρώμα φωτίζει τα νεότερα φύλλα με όμορφες αντιθέσεις με το σκούρο πράσινο των παλαιότερων.

Καθώς ωριμάζει, το χρυσό χρώμα των φύλλων εξαφανίζεται και μετατρέπεται σε βαθιά πράσινη ελιά, που είναι ένα αντίθετο υπόβαθρο για φρέσκα, αναπτυσσόμενα φύλλα με ηλιόλουστο, χρυσό χρώμα. Η ποικιλία «Star Canary» ανήκει στις μινιατούρες και συνήθως δεν φτάνει σε μεγάλα μεγέθη, μεγαλώνει πολύ αργά.

Τα Sansevierias δεν φοβούνται τον ξηρό αέρα, την έλλειψη νερού και μια μικρή ποσότητα φωτός της ημέρας. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι επίσης η αργή ανάπτυξη, η οποία σχετίζεται με την έλλειψη ανάγκης για συχνή μεταφύτευση.


Τα Sansevierias είναι μακροχρόνια φυτά, ιδανικά για ερασιτέχνες, έχουν αποτέλεσμα καθαρισμού του αέρα τοξινών όπως βενζόλιο, φορμαλδεΰδη, τριχλωροαιθυλένιο και ξυλόλιο. Ιδανικα φυτά σπιτιού που όχι μόνο φιλτράρουν τον αέρα, εξουδετερώνουν τοξικές ενώσεις, αλλά παράγουν επίσης μεγάλες ποσότητες οξυγόνου.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Views: 1840
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: 5272
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,50€